• ÚVODNÍ INFO
  • FOTOGALERIE
  • HISTORIE OBCE
  • ODKAZY
Zvětšit velikost písma Původní velikost písma Zmenšit velikost písma

Oficiální stránky obce Březolupy

Úvod Forum
  • Kategorie
  • Nová témata
  • Pravidla
  • Pomoc
  • Hledat
Vítejte, kolemjdoucí
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
Ztracené heslo? Ztracené uživatelské jméno? Chcete se zaregistrovat?
Kunena
Diskuzní fórum na oficiálním webu obce Březolupy
Základní a Mateřská škola Březolupy

ŠKOLKA OTEVŘENA NA SILVESTRA???
(1 prohlížející) (1) host
Obec Březolupy je mimo jiné také zřizovatelem naší základní a mateřské školy. Vzhledem k této skutečnosti se domníváme, že i tato oblast je hodna diskuse na těchto stránkách
Odpovědět
Nové téma
  • Strana:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

TÉMA: ŠKOLKA OTEVŘENA NA SILVESTRA???

ŠKOLKA OTEVŘENA NA SILVESTRA??? 11 let, 6 měsíců #192

• Anonym
Nedá mi to, abych nerozjela tuto diskuzi!

Není to už trošku moc, aby byla školka otevřena i 30. a 31.12.??
To tak vypadá, že za chvíli pojede školka /paní učitelky/ nonstop!
Odpovědět Citovat

Re: ŠKOLKA OTEVŘENA NA SILVESTRA??? 11 let, 6 měsíců #193

• Anonym
Ano, blíží se konec roku a všichni se těšíme, jak ho budeme trávit doma s rodinou, ale není všem přáno.

Když jsem se dočetla, že má být školka 30. a 31. 12. 2013 otevřená, byla jsem víc než překvapená. Vždyť snad každý si uvědomuje, že zatímco v ZŠ si celý rok v klidu čerpají prázdniny, ve školce jedou nepřetržitě a to jak paní učitelky, tak i kuchyň a úklid - ti všichni denně zajišťují provoz MŠ. Dokonce není k dispozici ani informace, kolik že dětí, jejichž rodiče nemají zajištěno přes svátky hlídání, bude v uvedeném termínu ve školce a tak není jednoduché vydedukovat potřebný materiál pro kuchyň a předpisový pedagogický dozor. Když vezmeme v úvahu také fakt, že všechny ostatní školky mají zavřeno a to i ty soukromé, je na snad jasné, jak to má správně být.

Věřím, že vážení členové zastupitelstva s panem starostou si najdou chvilku a uvedou celou záležitost do pořádku a učiní správné rozhodnutí.

S neutuchající vírou ve zdraví rozum a lidskou slušnost
Dana Zálešáková
Odpovědět Citovat

Re: ŠKOLKA OTEVŘENA NA SILVESTRA??? 11 let, 6 měsíců #195

• Anonym
Nedá mi to,musím k tomu něco napsat.Nezlobte se na mne,ale že by rodiče na Vánoce neměli hlídání a cpali děti do školky?Nikdy nebyla otevřená.Jsou to jen tři dny,kdy si p.učitelky opravdu odpočinou.Vzhledem k tomu,že i o velkých prázdninách mají jen tři týdny zavřeno,ostatní prázdniny jedou furt,tak jim chcete vzít i ty tři dny????Pánové co to schválili,by tam šly? Dali by tam svoje děti?Vždyť je to trapné...Je to pro smích i ostatním obcím.Je to MŠ ne odkládací zařízení!!!!!
Odpovědět Citovat

Re: ŠKOLKA OTEVŘENA NA SILVESTRA??? 11 let, 6 měsíců #196

• Učitelka MŠ
Dobrý den,

reaguji na rozhodnutí pana starosty. Jsem učitelka v soukromé mateřské škole. Naše školka má delší otevírací dobu a myslím si, že ve více situacích vychází rodičům vstříc. Bohužel představa, že má být školka otevřená v době Silvestra, je opravu vtipná. Doufám, že se nenajdou rodiče, kteří by v tento datum do školky dítě dali.
Odpovědět Citovat

Re: ŠKOLKA OTEVŘENA NA SILVESTRA??? 11 let, 6 měsíců #197

• Hanka
Všichni rodiče, kteří již rozjeli debatu na FB, pevně věří, že zvítězí zdravý rozum .
Odpovědět Citovat

Re: ŠKOLKA OTEVŘENA NA SILVESTRA??? 11 let, 6 měsíců #198

• učitelka v jiné MŠ, zastupitelka v
Jste určitě minimálně krajská rarita, možná v celém státě se nenajde obecní školka, která by jela, je to zejména hodně nehospodárné z hlediska provozu . roztápění budovy, minimum dětí, ale většina personálu v pohotovosti,,, Máte "osvícené", ale také neuznalé vedení obce, Po předvánočním maratonu akcí si potřebuje kolektiv vydýchnout a načerpat energii do další práce. Potřebují vypnout i děti, Navíc, jsou školní prázdniny, pokud někdo nemá hlídání, je to určitě řešitelné v blízkém příbuzenstu...
Navíc , z pohledu školského zákona, je mateřská škola předškolní vzdělávací institucí, nikoli sociálním zařízením, tedy hlídárnou... v tom bohužel veřejnost nemá jasno.

Co mne však zaráží nejvíc: copak ředitelka ZŠ se neumí postavit za svůj kolektiv, který řídí a neumí vyargumentovat starostovi obce , proč je takový provoz nehospodárný? Proř nezdůvodní uzavření v tomto období? Má vůbec přehled o pracovním nasazení učitelek a správnívh zaměstnanců ve školce? Nebo poslušně kývne staostovi na cokoli? Je to pak skutčně ředitelka nebo dosazená figurka?
Odpovědět Citovat
Odpovědět
Nové téma
  • Strana:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kunena
Diskuzní fórum na oficiálním webu obce Březolupy
Základní a Mateřská škola Březolupy